22 Kasım 2010 Pazartesi

Feast and other activities Bayram ve diğer faaliyetler

Ormanlardaki yabani muşmulanın tadı çok güzel,vakit buldukça toplayıp evlerimizde tüketiyoruz.Topladıktan sonra evde düz bir satıhta bekletirseniz tadı daha da güzel oluyor.

Forest wild medlar taste very nice,when I have free time I collect them and we consume our homes.If you rest flat surface at home it will be very delicious taste.
Bayram nedeniyle arıcı ve avcı arkadaşlarımız ziyaretimize geldiler çaylar içildi,muhabbetler edildi.Avcılık ve arıcılık anıları anlatıldı.Her yıl bu güzellikler yaşatılıyor,bunun yanında evlerde hazırlanan yemekler gelen misafirlere ikram ediliyor,menüde genellikle etli yemekler,pilav,baklava ve diğer çeşitler bulunuyor.Bu sayede dostluklar pekiştiriliyor,eski nesillerle yeni nesil kaynaştırılıp ,gelenekler ve misafirperverlik yaşatılmaya çalışılıyor.

Hunter and beekeepers friends visit us due feast,tea drunk, we talked about old memories.Those nice traditionals beauty kept alive again every year.Beside meals prepared at home, are service to guests.Generally there are meats kind and other meals,baklava and others.Thats way we continoe old hospitalities ,also we mixed new generation and old generation and we have kept live traditions and hospitalities.
Posted by Picasa