25 Şubat 2008 Pazartesi

Bahar hazırlıkları devam ediyor

Bu kardeşimiz Yağcılar köyü sakinlerinden Sinan Cevher,kendisini bugün tebrik ettim,sebebi ise benim arılığın yanındaki tarlalarına fiğ ekmesiydi.Bizim ricalarımızı kırmadığı için tekrar minnet duygularımı iletiyor,işlerinde başarılar diliyor,seneyede korunga ve yonca türü bitkiler ekmesini bekliyorum.Bol ürün alması dileklerimle...
Arılığımın yanındaki yabani fındıkların püskülleri ve arılar dikkatimi çekti,faaliyet tüm hızıyla devam ediyor.





Sevgimizi paylaştığımız kedimiz ve köpeğimiz,son yavrulayan koyunumuzda ikiz yaptı ama makinamın flaşı pil yetersizliğinden çalışmadı. Köpeğim parazitleri boynumdan yok et diye yalvarıyor.








Kek durumlarını kontrol amaçlı bakım yaptığımda,geneline yakının kekleri bitirdiklerini sevinerek gözlemledim ve takviye yaptım.Tüm beklentimiz bu emeklerin kat be kat fazlasının bize geri dönmesi.





Üzüldüğüm nokta kekleri kağıt içinde verdiğimden dolayı arıların,parçaladıkları kağıtları binbirzahmetle dışarı çıkarmak için uğraşmalarıydı,demekki bazı olaylar yaşanarak daha güzel öğreniliyor.Ayrıca yavru durumlarının güzel olmasıda bizi ,beklentilerimizin boşa çıkmayacağı konusunda ümitlendirdi.