7 Ocak 2011 Cuma

Tebrik ziyareti greeting visit

 Değerli dostumuz ve bilim adamı Sayın Doçent Dr Kaya Kılıç bey,Haydarpaşa Numune Hastanesi Başhekim yardımcısıyken girdiği imtihanı kazanarak,Samatya İstanbul hastanesine Beyin ve sinir cerrahisi ünitesine klinik şefi olarak atandı.Bu güzel gelişmeyi hocamızı ziyaret ederek kutladık.Beraber çalıştıkları Nöroloji şefi Doçent Dr Sayın Orhan Yağız beyde arılar hakkında çok meraklı olduğunu ve ileride amatör olarak uğraşmak niyetinde olduğunu söyledi.Kendilerine buradan da üstün başarı dileklerimizi iletiyor saygılar sunuyorum.

Esteemed friend and scientist Dr Kaya Kılıç appoınted from Hayrarpaşa hospital in Samatya İstanbul hospital brain surgery section a a clinic chief.We went to their office today and celebrated him.Another  Dr Orhan Yağız said that  very curious about bees when he retired he will buy bee hives.We send celebrating wishes  and succesuful carrier desire with best wishes.
 İkinci durağımız Aksaray da otelcilik yapan arkadaşım Salih beyin yanına giderek dinlendik oradanda Aksaray,Laleli,Beyazıt ,Kapalıçarşı,Mahmutpaşa yoluyla Eminönüne geldik.

Second stop in Aksaray we rested in my friend hotel later we walked via Laleli,Beazıt,Grandbazar,Mahmutpaşa and we arrived Eminönü.