30 Mart 2009 Pazartesi

I get young trees today,fidanları bugün aldım

Zonguldak Beekeepers Union President Mr Selahattin Güney and Zonguldak Forest region Manager Mr Akif Yılmaz send many young trees different regions of Turkey.My plants received yet,as soon as possible time we will to plant a trees.We have 4 kind plants,acacia,chestnut,cherry,linden,I send thanksgiving Selahattin Güney and Akif Yılmaz.İf we howmuch increase to plants a trees ,we can be prevent erosion at important degrees.This year plants very big according to last year plants,probably this year plants can be grow quick time. When we collect chestnut and lindens we will respectfully remember assosiation president and forest manager.Thanks a lot again.
Zonguldak Arıcılar Birliği Başkanı Sayın Selahattin Güney ve Zonguldak Orman Bölge Müdürü Sayın Akif Yılmaz beyin desteği ve işbirliğiyle gönderilen Akasya,kestane ıhlamur ve kiraz fidanlarını bugün aldım.En kısa zamanda fidanları dikeceğim,buradan Selahattin başkanıma ve Bölge müdürüme şükranlarımı gönderiyorum.Eğer ne kadar fazla fidan dikebilirsek ,önemli ölçüde erezyonuda önlemiş oluruz.Bu yılki fidanlar geçen yılkilere göre daha da büyük,muhtemelen kestaneleri ve ıhlamurları daha kısa zamanda toplayacağız ve Başkanımla Müdürümüzü saygıyla anacağız,tekrar teşekkür ediyorum.
İn my opinion registration is very important to no make mistake and you can be follow advance beekeeping,so you can be follow truly hive and you can get true knowladge in time.
Kanaatime göre arıcılıkta kayıt çok önemli,bu sayede hata yapmıyor ve yanlış bilgilendirme olmuyor,gelişmiş arıcılık yapabiliyorsunuz.Kovanları düzgün takip edebiliyor,doğru bilgiye anında ulaşabiliyorsunuz.



my neighbour common wech fields,I hope my bees visit nearby,this field will blooms next days.
Komşumun fiğ tarlası,umarım arılarım yakın zamanda burayı ziyaret edeceklerdir,tarla önümüzdeki günlerde çiçeklenecektir.

Snake visit my apiary,yılan arılığımı ziyaret ediyor.
when temperature become 16 degrees ,bees collected pollen and nectar.
Sıcaklık 16 derece olunca arılar nectar ve polen topluyorlardı.