5 Eylül 2012 Çarşamba

University register and trip Üniversite kaydı ve gezi

 Oğlumun üniversite kaydı için Çanakkale Bigaya gittik oradan da Burhaniyeye geçerek değerli hocam ve arıcı  Sayın Ayhan Deveci beyi  ziyaret ettikMiafirperverlik  mükemmeldi zaman kısa olduğu için dönmek zorunda kaldık.Saygıdeğer hocama tüm aileye güzellikler için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

We went to Çanakkale Biga for our little boy University register,when we complete all our jobs we passed Balıkesir Burhaniye town to visit beekeeper Ayhan Deveci,for we havent any time we cut  short our trip,we send  best wishes and regards Ayhan Deveci and his family member for hospitalıty.

 sevgili hocamın 150  kovan civarında arısı var,kendisine bu yorucu işinde başarı ve kolaylıklar diliyorum.
Dear teacher has own 150 colonıes,I wish succes him all jobs.

 sohbetimizde 10 gün kadar önceki kontrollerinde bir kovanda iki arının aynı zamanda yumurta attığını söyledi ve sorun çıkmadığını belirtti,bugünki kontrollerdede  herhangi bir olumsuzluk yoktu.
while we spaek he talked one hive has 2 queen ,10 days ago,we checked aagain yesterday situatıon contınıou normally both of then wörking.
 Çanakkale Bigadan çıkışımızda yol kenarında görmüş olduğumuz kovanlar.while tip among Biga and Burhaniye we saw crowded colonıes.
 Kontrollerimizde polen ,bal ve yavru durumları gayet iyi durumdaydılar.when we checked some hives we saw polen honey young bees situatıon was normally.


buda yörede hayıt dedikleri bitki