17 Aralık 2009 Perşembe

Beekeeping activities Arıcılık faaliyetleri

I saw this hand iron my friend apiary and admired it,simple and very useful,I thouht to do myself,of course I didnt forget who I was taken sample person,I have made 2 pieces myself,2 pieces myfriend,yesterday I bring new prodacts and I gave him as a gift.

El demirini arkadaşımın arılığında gördüm ve çok beğendim,basit ve çok kullanışlıydı,kendime yaptırmayı düşündüm ,şüphesiz numunesini gördüğüm arkadaşımı da unutmadım,iki tanede ona yaptırdım ,dün hediyesini götürdüm verdim.

I visited Kocaeli Beekeepers Association,I didnt find chairman ,I talked with secretary,I have received information about new developments and announcements,Because of my hives old and without pollen traps,I bought pollen traps.

Kocaeli Arıcılar birliğini ziyaret ettim,Sayın Başkan Hüseyin Yılmaz beyi bulamadım,sekreterden gelişmeler ve duyurular hakkında bilgi aldım.Kovanlarımda polen tuzağı olmadığından dolayı polen kapanı aldım.


while I visited dear my friend Kocaeli Forest Catasdral Commission Chairman Cem Korkmaz and Vice Chairman Yaşar Kaya,later I went to Kocaeli Teknik ve Endüsrti Meslek lycee I meet technicial teacher Gürcan Işık,both of them They have worked for a long time in Gebze ,They job necessary leaved from among ,our respect and love goıng on as first day,end of the they I returned in Darıca.

Bu arada değerli dostum Kocaeli Orman Kadastrosu Komisyon Başkanı Cem Korkmaz beyi ve yardımcısı Yaşar Kaya beyi ziyaret ettikten sonra Kocaeli Teknik ve endüstri meslek lisesi öğretmenlerimden Gürcan Işık beyi ziyaret ettim,bu arkadaşlarımız uzun yıllar Gebzede görev yaptılar ,kendileri görev gereği aramızdan ayrılsalarda gönlümüz hep beraber sevgimiz ve saygımız ilk günki gibi devam ediyor.Günün sonunda Darıcaya döndüm.