6 Mart 2009 Cuma

Scenery of spring , enviroment and bees İlkbahar manzarası ,çevre ve arılar

When we saw spring face ,observe some differences,all enviroment forexsample almonds,cherry laurel,peach plants,plums blooming eventually bees exploit from this stiuation.I can say enviroment and plants charm all bees.Today weather condotıon avaliable to collect pollen for bees,this circiumstence give me encourage,therby all wörks easely complete,if you like your wörk.

İlkbaharın yüzünü görünce bazı farklılıkları gözlemliyoruz,mesela bademler taflanlar,şeftali ağaçları,plums blooming,neticede arılar bu durumdan faydalanıyorlar.Çevrenin ve bitkilerin arıları cezbettiğini söyleyebilirim.Arıların polen toplaması için hava durumu müsait olunca,bu durum insanı işinde teşvik ediyor,dolayısıyle tüm işler kolaylıkla tamamlanıyor,eğer işinizi severseniz.






this scenery is traditional hive top on trees
geleneksel kovanın ağaç üzerindeki manzarası






I dont know this plant name,but appearence is perfect and invite bees.I hope all perfect appearences reflect our bees and we can be get eneough crop in harvest time.
Bu bitkinin ismini bilmiyorum ama görünüşü çok güzel.Umarım bu güzel görüntüler arılarımıza yansır hasat zamanı yeterince bal alabiliriz.