29 Nisan 2008 Salı

My bees checked by The Ministry of Agricultural technicians

Today ı went to my bees to control,approximately 1 hour later two beekeeping technician come near me that they are wörking Gebze town Agricultural Managament ,they conrtol my hives,and they dont saw unwanted circıumstances.Mr Mehmet Ali and Ahmet leave my beesgarden after the cıntrol .Meanwhile Nevzat Yavuz has participate control and checked.
Bugün kontrol için arılığıma gittiğimde yaklaşık 1 saat sonra Tarım Bakanlığı Gebze İlçe Tarım Müdürlüğü arıcılık teknisyeni olan Mehmet Ali ve Ahmet bey arılarımı kontrol için geldiler,yapılan kontrollerde istenmeyen bir durum bulunmadı.Bu arada Nevzat Yavuz da kontrollere katıldı.


when ı control number 8 hive ,,I cant see daily eggs and queen,as a result I take 2 different hives frame ,add the 8 number hive,I will follow during the week. 8 nolu kovanu kontrolümde günlük yumurta ve anayı göremedim,değişik iki kovandan günlük yumurtalı çerçeveyi takviye olarak verdim,kovanı hafta boyunca izleyeceğim.

My bees water sources, arıların rahatça su alabilmesi için 18 litrelik tenekeyi kestim ve içine biriket koydum biriket suyu çektiği için her zaman ıslak bu yüzden arı boğulması kesinlikle olmuyor.


Perfect flora fauna and flowers