20 Haziran 2011 Pazartesi

Lamb spit roast Kuzu çevirme

 2 yıl önce değerli dostum Duraklı köyü muhtarı sayın Mehmet yavaş bey kızkardeşinin  beyinden ciddi bir rahatsızlığı olduğunu  ,özel hastanelerin  ameliyat için 35 milyar tl fiat söylediklerini,eğer mümkünse senin samimi arkadaşın olan doçent dr Kaya Kılıç beyden görüş ve önerilerini alabilirmiyiz dedi.Bende Saygıdeğer insan ve cerrah Doçent Kaya Kılıç beye durumu ilettim,Haydarpaşa numune hastanesinde ,kendileri menüsküs ameliyatı olmalarına rağmen 8 saatlik çok riskli bir ameliyattan sonra hastayı sağlığına kavuşturdu,ben ameliyat için cebimizden ne çıkacak deyince ,ben devletten maaşımı alıyorum,para söz konusu değil dedi .Muhtarımızda bana benim gönlümden geçen sayın hocamı ve ailesini köyümde ağırlamak ve kuzu çevirme yaparak bir nebzede olsa onları memnun edebilmektir dedi,sonunda tarih karalaştırıldı,19 haziran pazar günü bu güzel etkinliği yaptık.

My friend Duraklı village muhktar dear Mehmet Yavaş called me,he explained that his sisters has brain problem,and special hospital wanted 25 billion for brain operation,we explained  this circıumstance  assistan Professör Kaya Kılıç,He made brain operatıon and we didnt pay many .Muhktar Mehmet Yavaş explained his aim target ,Kaya Kılıç and family members invate in his village and arrange picnic for them,Kaya Kılıç accept picnic event,we decided 19 June , we held picnic event yesterday.
 Sayın hocam pişirme olayı da teknik bir konu,ameliyat operasyonuna pek benzemiyor.
Cooking event is technicial subject,its not look lıke operations.

 Masamızda Maliye bakanlığı  emekli baş müfettişi,cerrah,hakim,muhtar,arıcı,çiftci,üst düzey yönetici hepsi mevcut,böyle olunca masadaki konular çok keyifle dinlendi.

 Organizasyonun baş mimarı değerli arkadaşım Gebze Duraklı köyü muhtarı sayın Mehmet Yavaş,ailesine çocuklarına kardeşlerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.Çok emek verdiler .

this organization leader muhktar Mehmet Yavaş,and his family members,I send thanksgiving all of them for their bother.

 Zaim bey de dosyaların arasından zaman buldukça orman havası almak için bizimle arılara ,ava gezmeğe gelir,bu yaz için bayağı projelerimiz var.
judge is vary happy when visit in forests
 Gebze Bal üreticileri Birliği Başkanı ve İl genel meclis üyesi Sayın Kadir Gürkan bey oğlunu sünnet ettirdi.Bizde buradan  Allah damatlığınıda göstersin diyoruz.

Gebze Honey producer unıons leader Kadir Gürkan arrenged circimcusion feast for his son.God show his groom.
bu arkadaşımızda Şileli arıcılardan Kadir beyin sünnetinde sohbet ettik.
Beekeeperr friend from Şile village .