8 Temmuz 2010 Perşembe

Tüm müslüman aleminin Mirac Kandilini kutlarım,I congrulate all of Muslem Mirac day

Tüm müslüman aleminin Miraç Kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.

Kostas Boukayvalas visit Kostas Boukayvalas ziyareti

Yunanistandan arıcı arkadaşım Sayın Kostas Boukayvalas bana e mail atmış İstanbula geleceğini ve benimle buluşmak istediğini belirtmiş,bende teklifini kabul ettim.İstanbul taksimde kaldığı otelde buluştuk 2 saat muhabbet ettik daha sonra ben Darıcaya döndüm,onlarda grup olarak programlarına devam ettiler.
Greece beekeeper Kostas Boukayavalas was send me e mail,he will visit İstanbul and he want to meet for me ,I accepted his idea and we met İstanbul Taksim hotel which they stay hotel.We speek during 2 hour and I leaved return Darıca.

Değerli arkadaşım bana hediye olarak kekik ve çam balıyanında da buzuki getirmiş,yanında da t shirtü unutmamışkendisine çok teşekkür ediyorum.
Dear Kostas bring me pine and thyme honey as a gift,he didnt forget t shirt besides,I send thanks him.
Bazı uluslararsı müzik etkinlikleri,some internatioanal music activities
Taksim meydanı,Taksim sguare
Beyoğlu İstiklal caddesi,burada her ülkeden insan görmek mümkün,bilhassa gece hayatıyla ve eğlenceleriyle meşhurdur.İstanbulun tarihi ve turistik yerlerinin başında gelir.

Beyoğlu İstiklal street,it s possible you can see every part of wörld people,specially night life and entrteiment is very famous.Firstly places in İstanbul in terms historicial ,touristics.