1 Haziran 2008 Pazar

Our new place Yeni yerimiz

We transport our colonies İstanbul Şile İmrenli village nearby to chesnut honey,our group Nevzat Yavuz,Saim Cevher,Kamil Şimşir and I,as approximately we stay 1 month here,firstday morning coming very good nectar and pollen.
Arılarımızı İstanbul Şile İmrenli köyü yakınına kestane balı için naklettik,grubumuz Nevzat Yavuz,Saim cevher,Kamil Şimşir ve benden oluşuyor.Yaklaşık olarak burada 1 ay kalacağız,ilk gün sabahı bal ve polen geliri güzeldi.





Saim Cevher,he lost fifty percent colonies so he buy 18 colonies again.Kolonisinin yarısını kaybeden Saim Cevher yeniden 18 adet arı aldı,






I hope we eat amply all vegatebles and fruıts hazelnut,walnut,pear,peach,apple trees looklike perfect,besides we plant tomateos,pepper,eggplant,beans,cucumber,strawberry,watermelon and maskmelon,I like landscape gardening and garden prodact.We use only natural animal manure.
Umarım bu yıl sebze ve meyvayı bolca yiyeceğiz.fındık ,ceviz,armut,şeftali,elma ağaçlarında verim gayet güzel bunun yanında karpuz kavun,patlıcan,biber,salatalık,fasulye ektik ve hayvan gübresinden başka birşey kullanmıyoruz.










Different flowers fhotos from area
Etraftan değişik çiçek fotoları