16 Ocak 2012 Pazartesi

adventure of hunt av macerası

 Yöredeki avcılarla konuşarak Pazar günü güzel bir organizasyon yapmayı düşündük,hava ayaz ve soğuk olunca av olayı biraz geç başladı,domuz avında netice alınmayınca bizde çulluk ve tavşan avına niyetlendik,güzel bir gezi oldu av vuramadık ama karda ormanlarda yürümek ,stres atmak çok güzel bir duygu,mühim olan av vurmak değil ,amacımız güzel bir gün geçirmek ve o zevki tadabilmek,buna macera da diyebiliriz.
We spok in local hunters to nice hunt organization while weather very cold and snowy our adventure started late.We dont get succes from wild swine hunting,we went to woodcock and rabbit hunt ,its not succes our hunting day,We hope next time we will be chance,other side ,trip in forest with snow covered very nice I will be suggest all of you.
 Sayın Ali Türk,Zaim Asat,diğer arkadaşlarımız civarımızdan Kamil Şimşir, Vedat Seyran ,domuz grubu 12 kişiydi ama domuz olayındanda netice alınamdaı,beklentilerimiz haftaya kaldı.


 Domuz köpeklerimiz geçen haftaki av gününde iki köpekte domuz tarafından kesildi,gerekli operasyonlar yapıldı ve  kritik durum böylece aşılmış oldu.

Our swine hunting dogs,2 dogs injured by wild swine last week,ınjured dogs was treatment as soon as possible time,their situatıons very nice now,ıts continıou thieir wörks.
Evimizden güzel kış manzaraları.winter landscapes from our homes in village