26 Kasım 2008 Çarşamba

Health Officer Murat Bilim and beekeeping,Sağlık Memuru Murat Bilim ve arıcılık

The Hospital of Darıca Farabi State that wörking as a Health officierMurat Bilim ,said that he gradute beekeeping course,he loves bees and beekeeping,he was born Ordu,his families interesting bees so he said that likes all bees prodact,probably sometimes he will come with us ,and remember old knowladge,when he free we can take advantage of him about beekeeping information.

Türkçe:Darıca Farabi Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak görev yapmakta olan Murat Bilim,arıcılık kursu diploması aldığını ,arıları ve arı ürünlerini çok sevdiğini söyledi,Ordu doğumlu olan Murat Bilim ailesinde arıcı olduğu için pratik ve teknik açıdan kendisini çok iyi yetişirmiş,muhtemelen boş vakitlerinde bazen bizimle gelerek eski bilgilerini tazeleyecek,bizde onun değerli bilgilerinden faydalanma imkanı bulacağız.

I check all hives today,situation nice,probably next 3 month dont need meintinance if dont extraordinary circumstances,they have enough honey and pollen.

Türkçe:Kovanlarımın kontrollerini yaptım durum güzeldi,muhtemelen önümüzdeki üç ay olağanüstü durum olmadıkça bakım gerekmeyecek.Bal ve polen durumları yeterliydi.