13 Ekim 2009 Salı

Collect chesnut and mushroom kestane ve mantar toplama

Last Sunday we went to Şile İmrenli village to collect chesnut and mushroom with wörk friend and our families.We didnt find eneough chesnut and mushroom ,generally chesnut trees were not yield.We came back after collecting some shestnuts and mushrooms.

Geçen hafta Pazar günü işyerinden arkadaşım ve ailelerimizle birlikte Şile İmrenli köyüne kestane ve mantar toplamak için gittik,yeteri kadar bulamadık.Biraz kestane ve mantar topladıktan sonra geri döndük.


My friend who came from Bolu ,I can say excellent cookies,He went to near cookies and give him some important knowladge.All meal was cooked from my wörk friend.

Bolulu olan arkadaşımın mükemmel bir aşcı olduğunu söyleyebilirim,mangalın başına kendisi geçti ve aşcıyada önemli konularda teknik ayrıntı verdi.

This area chorcoal burning place,all chorcoal prepared in this area.Bu alan mangal kömürü hazırlama yeri,tüm kömürler buralarda ve böyle hazırlanıyor.
Bülent Küren which grinding ,Roller press and Packacing,loading system chief,he invited their home as a guest our family,We went to Maltepe in the evening.

İşyerinde Roller Press çimento değirmenleri ve paketleme veyükleme tesisi şefi olan Bülent Küren bey bizi Maltepeye evine davet etmişti,akşamleyin oraya gittik.Bülent beye ve eşine güzel yemekler için teşekkür ediyorum.