8 Kasım 2010 Pazartesi

Europion Union support funds Avrupa Birliği Destekleme fonları

Darıca Kaymakamımız Sayın Osman Ateş bey ve Darıca Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Öztosun beyle arıcılık,verim,çevre florası,eğitim seminerleri ve Avrupa Birliği Destekleme fonları üzerine konuştuk.Konularımız arasında Türkiye bal ortalamasının nasıl yukarıya çekileceği yöntemleri ,eğitimin gerekli olduğu konularında hemfikir olduk.Bu arada Sayın Ateşin Avrupa Birliği destekleme fonlarının kullanımı konusunda önerileri oldu,gerekirse İlçe Milli Eğitimininde katkılarıyla yeni projeler üretilebileceği ve Kocaelindeki ARge yönetimiyle temasa geçilebileceği önerisini getirdi.Buradaki amaç teknik imkanlarla maddi imkanları birleştirip daha güzel eserler ortaya çıkarmak.Kültür kaynaşması çok önemli,eğer bildiklerimizi diğer kişilerle paylaşırsak bilginin değeri daha da çok artacaktır.Hata yapma payı azalacak,dolayısıyla verim artacak kayıplar azalacaktır.Bizden sonra arıcılık yapacak olan genç nesillere faydalı bilgiler ve tecrübelerimizi aktarabilirsek ne mutlu bizlere.Sayın Kaymakamımızı ve Milli Eğitim müdürümüzü geleceğe yönelik düşüncelerinden dolayı kutluyor saygılar sunuyorum.

We spoke with beekeeping,yıeld,environment flora,education seminars and EU support fund with ,Darıca Kaimakams Dear Osman Ateş and National Education Manager dear Ali Öztosun.There are ,how to honey crops pull up ,education necessary we agree at those subject.Meanwhile Dear Ateş urged about Eu Support fund use.those aims technicial and financial possibilities mixed and provide nice idea and works. İts very important cultural mixture,if we share our experience ,will be decraese mistakes,yıelds will increase,losses will be reduced.İf we can transfer useful informations next generation we will be very hapyy.I conguralete both of them for their future thoughts and with my respects.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

It is wonderful that you are working towards education and sustainability. It is important for the future of our children and grandchildren ... and the future of the earth!

I will be mentioning you and your blog tomorrow (Wednesday, 11/10/10) on my blog. I hope you'll come by!

http://reducefootprints.blogspot.com

bilge dedi ki...

inşallah arıcılık sektörümüz iyiye gider..geçen gün eski bir ahbabımız güneydoğudan bir bal getirdi hiç öyle güzel bir bal yememiştim söylediğine göre karakovan balıymış ..dostlukla..

Exagono dedi ki...

congratulation.
Best wishes.

Adsız dedi ki...

Yazar cok tesekkurler...

Selamlar Senay