29 Temmuz 2012 Pazar

ayçiçeği balı hasadı başladı sunflower honey harvest started

 ayçiçeği balı hasadına başladık,yardımcılarımız Dr  Muhteşem Turunç,kardeşim Nizami ve Vizeden arıcı arkadaşımız Şenol Civelek,sıcak  hava çalışmamızda performansımızı  çok etkiliyor.
we started sunflower honey harvest our assistan Dr Turunç,my brother Nizami and  beekeeper Şenol Civelek from Vize province.Probably our harvest will contınıou 2 or 3 day,hot days very effect our performance



7 yorum:

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

İlhami Abi.

Maşallah ikinci sağımı da yaptın.Allah bereketini artırsın.

Sıcak sizi dediğin gibi bitirmiş.Bakan ayakta zor duruyor.Bir sen diri görünüyorsun ama,Şenolun bir kare resmi yook::))

SLM ve Muhabbetle...

İlhami Uyar dedi ki...

Şenol beyde yoruldu herhalde kıyıda köşede kalmış olmalı,Allah hepimize güzel ürünler nasip eder inşallah.

muhteşem turunç dedi ki...

İlhami abi ağız tadıyla tüketirsin inşallah ballarını. REsme baktımda kendimle gurur duydum:/) tek şotlu benim :/)sağlıcakla kal.

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

İlhami abi güzel bir bal hasadı yaşadık, Allah bereketlendirsin demekten başka elimizden bir şey gelmez artık. İnşallah pürende bal olursa
arıların yavru yataklarını artırmak için yavru bitimlerine esmer tamamen boş çıta daldım, bunun faydasını görürüz inşallah.
Sağlıcakla kal.

İlhami Uyar dedi ki...

Saygıdeğer hocam öncelikle misafirperverlik ve yardımlarınız için teşekkürü borç bilirim,tabiiki bizim tarafımızdan bunun rövanşı olacaktır,herşey gönlünüzce olsun en derin sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

İlhami Uyar dedi ki...

Ali bey bizim ekip çok sağlamdı ve bunun semeresinide kısa sürede aldık,böyle güzel dostluklarımız ebediyen devam eder inşallah,Şenol bey uzaklardan geldi,kardeşim işini gücünü iki günlüğüne bıraktı geldi Muhteşem bey evini açtı,bizimle birlikte çalıştı ortaya mükemmel işler çıktı,ben işim icabı geri dönsemde aklımorada kalmadı tekrar hepinize teşekkür ediyor sevgi ve saygılar sunuyorum.

mahmudiyearicilik dedi ki...

ilhami bey bereketli olsun.
saygılar