16 Ocak 2013 Çarşamba

İnvert şurup verdim I gave invert syroup

 kontrollerim esnasında yiyecek polen,bal ve yavru durumlarına baktım yavru  durumu az olmasına rağmen bal ve polen miktarları güzeldi, yavruya teşvik  amacıyla invert şurup takviyesi yaptım .
While check all hives I noticed honey,pollen and pupa situatıon,its eveythings okey, later for brood encouragement I gave invert syroup all hives.


8 yorum:

muhteşem turunç dedi ki...

İlhami abi üstteki çıta arıların çuval altından rahatca geçebilmesi için yükseklik oluşturmak amaçlımı? sağlıcakla kal abi.

İlhami Uyar dedi ki...

aynen düşündüğünüz gibi sevgili hocam

Mehmet Akpınar dedi ki...

inverti bu şekilde mi veriyorsunuz.fazla çıtaları alıp arıları niçin sıkıştır mıyorsunuz.saygılar

İlhami Uyar dedi ki...

Değerli hocam bu arılar kışa kuvvetli girdiler sıkıştırma gereğini duymadım ,şu anda mevcutlarıda güzel,herhalde bundan sonrada gerek kalmaz,kolaylık ve başarı dileklerimle saygılarımı iletiyorum

ENARICI dedi ki...

İlhami hocam poşetteki şurup poşeti arılar parçalayıp dökülmüyor mu?

İlhami Uyar dedi ki...

ilk verdiğinizde şırıngayla bir yerinden delerseniz sorun olmuyor,buzdolabı poşetine koyarsanız daha iyi verim alırsınız,saygılarımla

arıbeyi dedi ki...

İlhami Bey biz burada kış mevsimini beklerken arıların bahar keklerini de vermeye başladık bir yandan da. Arılar kış uykusuna yatmadan yani dinlenmeye çekilmeden yeni üretim dönemini başlattılar.Yavru üretimine de geçtiler.
İnşallah mevsimin azizliğine uğramazlar.Yapacak bir yok.
Sizlerde de aynı durum olduğu görünüyor.
Kolay gelsin diyorum.
SAYGILARIMLA.

Unknown dedi ki...

slm iyi aksamlar arkadaslar