4 Şubat 2008 Pazartesi

İncelik,tevazu,insanlık

Fotoğraftaki Sayın Hocam Beyin Cerrahı Doç. Dr Kaya KILIÇ ,Haydarpaşa Numune Araştırma Hastahanesi Başhekim Yardımcısı. Saygıdeğer hocamı kardeşimin bel fıtığı sorunundan dolayı aradık,ne zaman müsait olduğunu öğrenmek istedik;bize verdiği cevap ben size geleyim oldu.Kardeşimin oturduğu Gebze Yağcılar ile İstanbul Numune hastenesi arası yaklaşık 80 km ,evet arkadaşlar o kadar yoğunluk arasında bunu söylemesi bizleri çok mutlu etti.Bu samimi davranışın bir açıklaması olabilir:İncelik,tevazu,insanlık.Başka türlü nasıl açıklanabilir bilemiyorum.
Sevgili hocam bize gerekli olan herşeyi izah etti.Memnun ve mutlu olarak yanlarından ayrıldık,hastalığımızında ameliyat olmadan ,dikkat ederek atlatılabileceğini söyleyince ,kardeşimin morali yerine geldi.Hocam akdemisyen kişiliği ile bal ve arı ürünlerine hiçte yabancı değil,hastalık muhabbetinden sonra,tüm yoğunluğumuz arılar ve bal üzerine oldu.
Değerli hocama mesleki hayatında üstün başarılar,yaşamında sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

4 yorum:

UĞUR KIRAN dedi ki...

GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ŞİFA VERSİN

TUNCAY HADİSE dedi ki...

"İYİ OLACAK HASTANIN DOKTOR AYAĞINA GELİRMİŞ" DER ATALARIMIZ.
BU ADAMLARIN HEPSİ FELSEFECİMİYMİŞ NEYMİŞ ARKADAŞ.HİÇ BOŞ KONUŞMAMIŞLAR.
KARDEŞİNİZE VE SİZE GEÇMİŞ OLSUN.EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR İNŞALLAH.İYİLEŞTİ HABERİNİ BEKLİYORUZ.
SAYGILAR.

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Erdem dilek ve temennilerinize bende aynı içtenlikle karşılık veriyor,saygı ve hürmetler sunuyorum.Herşey gönlünüzce olsun.

Murat YILMAZ dedi ki...

Kaya bey benmde doktorum beynimde düşük gradeli tümör var dediklerinde çok korkmuştum hatta hayata bile küsmüştüm ama kaya bey genç olduğumu ve bunu birlikte yeniceğimizi söyledi ve bana korkucak hiç bişeyin yok gayet rahat ol bunu sen yeniceksin ufacık bi problemden bişe olmaz dedi baya öğüt verdi gerçekten doktordan öte abi baba gibi...Kaya bey öncesinde bi dktora gitmiştim o doktor direk ameliyat yoksa kurtulamazsn falan demişti ama kaya bey beni bu hastalığı yeniceğime inandırdı ve o tatlı sohbetleriyle beni hayata yeniden bağladı herşey için teşekkürler dokturum...