23 Haziran 2009 Salı

After 36 years later we met high school friend 36 yıl sonra lise arkadaşımla buluştuk

Zaim Asat and I graduated from Gebze High school in 1973 year,I attended technical school ,he attended law facility,after wörked different region as a judge in Turkey later he was appointed in Gebze Justice house ,when he wörked in Gebze firstly called old highschool friend,because of he has old school agenda he can be find some friends,when we met we were very happy,we remembered our old memories and talked about what we used to at school also we went to 36 yeats ago,we want to organize a meeting with our old school friend and remember these memories all together.
Zaim Asatla Gebze Lisesinden mezun olduk,ben teknik okulu tercih ettim,o hukuk fakültesini tercih etti ,Türkiyenin çeşitli bölgelerinde hakimlik yaptıktan sonra tayini gebzeye çıktı,ilk iş olarak eski okul arkadaşlarını Gebze Lisesinin 1973 yıllığından bularak ulaşmak oldu,buluştuğumuza çok sevindik,eski anılarımızı tazeledik,36 yıl öncesine gittik,tüm sınıf arkadaşlarıyla buluşarak eski güzel günlerimizi anma kararı aldık ,çoğu arkadaşımıza ulaştık,onlarlada güzel anılarımız paylaşacağımız için mutluyuz.


1973 year Gebze Highschool agenda,Gebze lisesi 1973 yıllığı


7 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

İlhami abi bu iş en çok bana yaradı::))
Bizim birimi arayınca şef tutuşmuş hakim arıyor ya. Ben dışardaydım içeri girdim telefonu sekreter bana bagladı, herkes dinliyor bizde sıradan muhabbet ve telefon numaralarını karşılıklı alınca millet bir acayip oldu.

Şu hakimi bir an önce arılığa bir getir bakalım.

İlhami Uyar dedi ki...

Ali bey tüm blogları inceledi banada acilen iki kovan arı verin veya bulun bende sizinle Şileye veya başka yerlere nöbete geleceğim diyor artık çaresine bakarız.Beraber çayını içmeye gideriz,bu akşam darıcada deniz sefası yaptık ailelerimizle birlikte,şimdi yolladım gittiler,kültürlü insanlardan devamlı bilgi alışverişi yapmamız lazım.hayırlı akşamlar

muratakın dedi ki...

Sayın İlhami Bey:
Sanırım "beyazkovan" da olacak, hukuki bir sorun vardı Sayın Murat Çakır'ın aramızda bir hukukçu arıcı olsada sorsak demişti.
Sizin sayenizde hukukçu arıcı olacak.

ERZİNCANLI ARICI VECDİ dedi ki...

İlhami abi ,arkadaşın sizleri bulması güzel bir şey.Bundan sonra bu güzelliğin devam etmesi dileğiyle.

Unknown dedi ki...

Wow ... after 36 years you are reunited with a friend. How wonderful! They say that everyone we meet becomes part of who we are. But often, we don't get to see people later in life to find out how things turned out. I'm so glad that you got to see your friend again!

Enjoy your reunion!

Small Footprints
http://reducefootprints.blogspot.com

Ballı Baba dedi ki...

İlhami bey, lise yıllarında başlayan iyi arkadaşlığınızın bu günlerde dahada pekişeceğine inanıyorum. Bizim Cumhuriyet Baş Savcımız sayın Hüseyin ÖZBAKIR karakovana bakarken yediği iğneden sonra kovan siparişlerini verdi bile. Şimdi sıra sayın Hakim beyde, inanıyorumki arıların bu mucizevi hayatlarını ve sizin çalışmalarınızı görünce hemen başlayacaktır. Uygulamalı eğitimleri sizden aldıktan sonra iyi bir uğraşı kazanmış olacağına eminim. Sayın Hakim Zait ASAT beye yeni görev yerinde başarılar dilerim.

Müge dedi ki...

İki arkadaşın 36 yıl aradan sonra birbirlerini bulması ne kadar güzel! Ben de Facebook aracılığıyla ilkokul arkadaşlarımı bulmuştum ve biraraya geldiğimizde sanki o kadar zaman geçmemiş gibi kaldığımız yerden aynı şekilde dostluğumuz devam etti/ediyor. Sizin blogunuzu ziyaret ettikçe arıcılığa olan merakım büyüyor.

Selamlar,

Müge