12 Aralık 2011 Pazartesi

Bursa Orhaneli trip Bursa Orhaneli seyahati

 Programımızda olan Bursa Orhaneli ilçesinden arıcı arkadaşımız Fatih beyi ziyaret programımız gerçekleştirildiGebzede toplanan arıcılar ,feribotla  Topçulara geçtikten sonra Gölcüklü arıcı sayın Efraim Korkut beyide alarak kadroyu tamamladık ve yola devam ettik.,daha sonra Bursalı arıcılar Mehmet Pullu ve Serdar Özhan beyide alarak rotayı Orhaneli ilçesine çevirdik.Evsahibi bizi Orhanelinde bekliyordu buluştuk doğruca arılık daha sonrada köyde yemek faslına geçtik,sohbetler anılar ,maceralar derken gün bitti.Herkes gezinin mükemmel olduğu konusunda hemfikirdi.
We made Bursa Orhaneli travel, our beekeeper friend  Fatih Suuçak invited us his town for a longtime,we completed this travel yesterday,firstly we met in Gebze later we went ferryboat via Topçular,dear Efraim Korkut joın us  in Topçular later on 2 beekeepers us in Bursa ,Fatih Suuçak waited us in Orhaneli,when we arrived Orhaneli we met all group memmber ,we gone firstly apıary,later we went to lunch.All group members were satisfied for thıs trıp. 
 Orhanelide buluşmamız
 Arılık ziyareti

 suni döllemede en son gelinen nokta ve ayrıntıla veriliyor.

 ateş şimdiki hal bizi ısıtıyor ve pişirme içinde hazır.








Bursanın meşhur mustafakemalpaşa tatlısı ev yapımı mükemmel olmuş.ellerinize sağlık Famous Bursa Mustafakemalpaşa sweet  its homemade.
 yemek faslından sonra herkes anılarını,maceralarını anlatıyor vede zaman su gibi aktı geçti..Herşey için teşekkürler Fatih bey.Ekip arkadaşlarımız Fatih beyin babası,Mehmet Pullu Bursa,Canip Suuçak İstanbul,İlhami Uyar Gebze,Fatih Suuçak Orhaneli,Zafer Anlayışlı Beykoz,Seyithan Aydın Gebze,Efraim Korkut Gölcük,Sadri Demircioğlu İstanbul,Zaim Asat Gebze,Serdar Özhan Bursa,Muhteşem Turunç İstanbul,Ali Türk Gebze.
 Ekip üyelerimiz our group members.


. .

10 yorum:

ARICI ALİ TÜRK VE ARICILIK BİLGİLERİ dedi ki...

İlhami abi güzel bir yaşadık, öncelikle bizi köyünde ağılayan Fatihe ve tüm katılımcılara teşekür ediyorum.

Menüde tavşan ve sucuk yok onlara ne oldu, menüyü yayınlayacaksan tam yayınla::))

Bir geziyi daha geride bıraktık, artık önümüzdeki maçlara bakacağız::))
Sağlıcakla kalın.

İlhami Uyar dedi ki...

Ali bey yiyen var yiyemiyen var ,milletin iştahını kabartmıyalım,Zaim bey gelirken ne fıkralar anlattı gülmekten kırıldık,süper bir gün oldu,başta Fatih bey olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

ALİ ŞEKERLİ dedi ki...

İlhami abi çok güzel bir gün geçirmişsiniz.
Allah dostluğunuzu daim etsin.

miriliburak dedi ki...

İlhami abi herşey için asıl ben teşekkür ederim çok sağolun tekrar görüşmek duası ile inşallah...

muhteşem turunç dedi ki...

İlhami abi güzel bir gündü, 1-2 kılo daha aldık allah sonumuzu hayr etsin. Sağlıcakla kal abi.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

İlhami Abi.

Yiyecekler bahane sohbet şahane.Arı dostları birbirini bulduğunda aklına en son gelecek şeydir yemek.İşin sırrı muhabbette.

SLM ve Muhabbetle...

ERZİNCANLI ARICI VECDİ dedi ki...

İlhami abi,güzel bir gün geçirmişsiniz.Salebi kaçıdığımızamı,Kemalpaşa tatlısınamı,yoksa Zaim abinin fıkralaarını dinleyemediğimizemi üzülelim.Saglıcakla kalın.

ÇAYLI dedi ki...

COK GÜZEL BİR GÜN YAŞAMIŞINIZ TEKRARLARINI NASİP EDER İNŞALLAH ALLAH BİZLEREDE BÖYLE ORGANİZE EDEN BÜYÜKLERİMİZ VERSİNDE BİZLERDE BU TADI YAŞAYALIM

SERDAR ÖZHAN dedi ki...

İlhami bey sayenizde çok güzel bir gün geçirdik,devamının gelmesi dileğimle,sağlaıcakla kalın.

evangelos naxios dedi ki...

Merhaba arkadasim,Ilhami.
Cok guzel fotograflar!!!
Yiyecekler!!!!!!!!!!!
SLM